Aktie Vakantietas Aktie Vakantietas
Doet u mee met actie vakantietas?
Kinderen uit kwetsbare gezinnen kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer klasgenootjes erop uit trekken, blijven zij achter. Met de actie Vakantietas van Kerk in Actie kunt u hen als gemeente verrassen met een rugzak vol verrassingen voor de vakantie.
We hebben al meerdere jaren meegedaan met de actie en het was steeds een groot succes!
Ook dit jaar staan we opnieuw klaar om tasjes te gaan vullen. Deze willen we zoals voorgaande jaren naar de voedselbank brengen. Van waaruit de tasjes worden doorgegeven aan kinderen uit behoeftige gezinnen. Daarbij hebben wij ook dit jaar natuurlijk uw hulp nodig.
U kunt een tasje meenemen of inleveren als u een kerkdienst bijwoont (19/26 juni of 3juli) in de Gorechtkerk of de Dorpskerk. Of tijdens de Open Kerk in de Gorechtkerk ( 22/29 juni of 6 juli tussen 10.30 en 12.00 uur) Inleveren kan tot 3 en 6 juli.
Richtbedrag waarde van de inhoud.
Voor de waarde van de inhoud van de tasjes hanteren wij een richtbedrag van 10 euro als maximum. U bent vrij om de inhoud te bepalen maar wij vragen u om u te richten op de leeftijd 6/7 jaar 8/9 jaar of 10/11 jaar en of het voor een jongen of een meisje is.
Wilt u meer weten of wat voor spulletjes u in de tas kunt doen kijk dan op:        kerkinactie/vakantietas.
Wilt u meedoen om kinderen deze zomer te verrassen?? Neem dan één of meerdere tasjes mee uit de kerk.
Harterlijke groet
De DIRA Haren
 
terug