PKN
Hervormde Gemeente Haren-Onnen
 
Vorming en Toerusting Vorming en Toerusting
Vorming & Toerusting

In de komende periode worden in het kader van Vorming & Toerusting de volgende activiteiten georganiseerd:

* Maandag 13 januari: Poëzie-avond over de dichteres Maria Vasalis. De avond wordt geleid door ds. Ybo Buurma en vindt plaats in het Gorechthuis. Aanvang 20.00 uur.

* Zondag 19 januari: Kliederkerk in de Gorechtkerk, een creatieve, speelse vorm van kerk-zijn. Aanvang 16.00 uur. Het duurt tot ong. 18.00 uur. Inloop van af 15.45 uur.

* Zondag 19 januari: Koorgesprek in de Dorpskerk. Ds. Rudolf Oosterdijk interviewt van 17.00 tot 17.50 uur mevrouw Janita Rutgers – Stoker over haar betrokkenheid bij de Oecumenische Vieringen Groningen (Pepergasthuiskerk).

* Woensdag 22 januari. Dee eerste van drie avonden over liturgie. Deze avond gaat het over de rol van  de Bijbel in de liturgie en in de verkondiging. Professor Luco van de Brom leidt de bijeen-komst die om 20.00 uur begint en die wordt gehouden in  het Gorechthuis.

* Diezelfde avond, 22 januari is er een avond in de serie ‘Literatuur en Zingeving’. Deze keer staat het boek van ‘De trooster’ Esther Gerritsen centraal. De avond begint ook om 20.00 uur en wordt in het Gorechthuis gehouden.

Ouderenkring
Bij verschijnen van deze Vierluik is de eerste bijeenkomst in het jaar 2020 van de Ouderenkring al geweest: op dinsdag 7 januari met Ds. Ybo Buurma. De volgende bijeenkomst is op donderdag 6 februari onder leiding van ds. Reinier Kleijer. 
Ds. Oosterdijk

Leerhuis Exodus
Op 7 januari was de eerste leerhuisavond van dit seizoen in de serie “Exodus, een bevrijdingsverhaal.”
 Op 4 februari staat de volgende avond gepland, we gaan het dan hebben over het vertrek uit Egypte, beschreven in Exodus 12 en 13. Inleiding ds. Arlette Toornstra. De avond vind plaats in Ons Centrum tussen 19.30 en 21.30 uur.

 
 
Boekje2019

Boekje2019
lees meer ยป
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.