PKN
Hervormde Gemeente Haren-Onnen
 
CHRISTELIJK JEUGDWERK PKN HAREN CHRISTELIJK JEUGDWERK PKN HAREN

Aan Boord wil er zijn voor alle jongeren die samen met anderen hun geloof willen beleven. Al meer dan 40 jaar zet het Christelijk Jeugdwerk Haren zich in voor de jeugd. Middels een breed scala aan activiteiten bieden we jongeren een platform, een thuis, om met geloofsbeleving bezig te zijn. Door verschillende commissies die zich richten op de jongste tot de ‘oudste’ jeugd houden we de nieuwe generatie betrokken bij de Protestantse kerk.
De Gereformeerde Kerk Haren-Onnen en de Hervormde Gemeente Haren-Onnen zijn in Aan Boord vertegenwoordigd. 

Afgevaardigde van de Hervomde Gemeente:
Mw. G. Apoll       
e-mail:

Tienercat
Hét vervolg op de kindernevendienst! De tienercat een gezamenlijk initiatief van de Gorechtkerk en de Dorpskerk, Iedere PKN tiener uit klas 1 t/m 4 van de middelbare school is van harte welkom!
De tienercatechese is de gespreksgroep waar je met leeftijdsgenoten een uur inhoudelijk over het geloof bezig bent. Per bijeenkomst wordt een ander thema behandeld. Er worden verschillende werkvormen gebruikt en soms gaan we op stap om “buiten” de kerk mensen te ontmoeten over hun (andere) geloof in hun dagelijks leven. Het is (bijna) altijd op de eerste zondag van de maanden September tot en met Mei. Het begint om 10.00 tot 11.00 uur in de zaal 11 van het Gorechthuis.

De leiding wordt gevormd door:
Dhr. Tom Verschoor            
e-mail:

Mw. Anne Marie Mulder  
e-mail:

Dhr. Leo de Bel          
e-mail:

Jeugdsoos ’t Vooronder
Vanaf de brugklas tot 16 jaar ben je tienerlid en is de soos voor jou elke zaterdag open vanaf 19.30 uur. Vanaf 16 jaar is de soos elke zaterdag open van 21.30 uur tot in de late uurtjes…
Voor meer informatie kun je kijken op onze facebookpagina : Jeugdsoos ’t Vooronder of mailen naar
Tot ziens in de soos!

Kijk voor meer informatie over het jeugdwerk op: www.aanboordjeugdwerk.nl   en de facebookpagina: www.facebook.com/aanboord
 

terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.