Vorming en Toerusting Vorming en Toerusting
Voor de laatste keer in dit seizoen 2021–2022 een bericht van onze commissie. Om u te wijzen op 2 activi-teiten die nog te wachten staan in de komende weken:
* Op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zal de inmiddels traditie geworden Hemelvaartspelgrimage worden gehouden. De start is om 06.00 uur bij de Trefpuntkerk in Glimmen waar een kort ochtendgebed gehouden wordt. De wandeling eindigt in Noordlaren waar het ontbijt klaar staat en aansluitend de Hemel-vaartsdienst gehouden wordt in de Bartholomeuskerk. Elders in dit kerkblad (en het vorige ) leest u nadere bijzonderheden.
** Een kleine week later, op woensdag 1 juni, vertoont onze vroegere plaatsgenoot Anne van Slageren om 20.00 uur in ‘Ons Centrum’ de film ‘Missie geslaagd?’. Daarin blikt hij letterlijk terug op het werk van zijn vader (destijds zendings-predikant) en zijn moeder in Kameroen in de 60-er jaren van de vorige eeuw. Een film die de actuele vraag raakt wat het wezen en de betekenis was en is van zending.
We hopen u te mogen verwelkomen bij bovengenoemde activiteiten.

Ondertussen zetten wij als commissie de eerste voorzichtige schreden op het pad naar het volgende seizoen. De ochtenden / middagen / avonden die in de afgelopen seizoenen moesten worden afgezegd vanwege de Corona-maatregelen proberen we in het volgende seizoen alsnog een plaats te (kunnen) geven. Daarnaast zijn er ook ideeën voor nieuwe onderwerpen.
Wanneer we kijken naar de opgaven voor het thans aflopende seizoen (meer dan 400!! – maar in de praktijk hevig geschonden door de lock-down’s) is dat een enorme stimulans voor ons als commissie om opnieuw ons in te zetten voor de presentatie van een aantrekkelijk programma. We houden u op de hoogte van onze vorderingen.
Namens de commissie ‘Vorming & Toerusting’,
Reinier Kleijer, tel. 050 85 121 06, E-mail: rkatmw@ziggo.nlU kunt het complete V&T boekje hier lezen. :
 
 
terug