PKN
Hervormde Gemeente Haren-Onnen
 
Startzondag 22 september

Startzondag 22 september
Thema
"Een goed verhaal" is het landelijke PKN thema voor de startzondag 2019. In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld.
Wat gaan we doen?
We beginnen met een gezamelijke viering om 10:00 uur in de Gorechtkerk. Daarin zullen de voorgangers ook een inspirerend Bijbelverhaal 'anders dan anders' voor het voetlicht brengen.
We nodigen ieder uit om alvast na te denken over zijn of haar favoriete Bijbelverhaal of Bijbeltekst en dit op te schrijven of op een creatieve wijze proberen vast te leggen in een beeld, symbool of voorwerp. Dit kan door het verhaal of tekst gewoon te noteren op papier of misschien wel te tekenen, te schilderen of te fotograferen. Als het lukt graag meenemen naar de startdienst.
Organist Jan Harryvan vormt een ad hoc koor voor de startdienst. Ieder die mee wil zingen is welkom op zaterdag 7, 14 en 21 september om van 14 - 15 uur te repeteren in de Dorpskerk.
Na de startdienst is er koffie, thee of fris in het Gorechthuis en aansluitend zijn er diverse activiteiten voor jong en oud, actief en passief, binnen en buiten.
Om 13 uur is er een Bijbelse lunch in Ons Centrum.
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.