PKN
Hervormde Gemeente Haren-Onnen
 
Bij de overdenking 29 maart Bij de overdenking 29 maart
Bij het pastorale bericht. In deze bijzondere tijd, waarin we massaal aan huis gebonden zijn, proberen we toch met elkaar verbonden te zijn. Vorige week ontving u een brief van ds. Rudolf Oosterdijk, vandaag is het mijn beurt u te schrijven - een brief als een soort overdenking! U leest dit pastorale bericht op de website van onze Hervormde gemeente, of ontvangt die per e-mail. Voor kerkradio-luisteraars wordt deze brief ook voorgelezen, a.s. zondagmorgen. Om 11 uur luiden we de klok van de Dorpskerk (maar denk aan de zomertijd!!!) en is ds. Rudolf Oosterdijk samen met koster Jan Derk Sluurman aanwezig in ons kerkgebouw. Als u er behoefte aan heeft om heel even binnen te lopen voor een stil moment en het aansteken van een kaarsje, of juist even een paar woorden te wisselen is dat mogelijk. Wel verzoeken we u de bekende onderlinge afstand te handhaven, en het bezoek in de kerk zelf te beperken tot maximaal 10 mensen.  Weet u van een gemeentelid bij u in de buurt die geen toegang heeft tot internet en geen e-mails ontvangt, wilt u dan de teksten uitprinten en bij dat gemeentelid in de brievenbus doen?
Dank u!   Arlette Toornstra 

De overdenking vindt u onder Pastoraal bericht.

Vieringen in de Stille Week In de Stille Week  (vanaf Palmpasen t/m Paasmorgen) zullen onze predikanten korte vieringen verzorgen waarvan een video-opname zal worden gemaakt, die u via een internetverbinding zult kunnen zien. Begin komende week ontvangt u nadere informatie per email over de details. Die informatie is dan ook te lezen op de website https://www.dorpskerkharen.nl/.   
 
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.