Aktie Vakantietas Aktie Vakantietas
Doet u mee met Actie Vakantietas?
De Diaconale Raad in Haren (DIRA) start zondag 25 juni met Actie Vakantietas.
Kinderen uit kwetsbare gezinnen in Nederland kunnen meestal niet op vakantie. Wanneer klasgenootjes erop uit trekken, blijven zij achter. Met de actie Vakantietas van Kerk in Actie kunt u hen als gemeente verrassen met een rugzak vol verrassingen voor de vakantie(bron: Kerk in actie).

De DIRA in Haren doet samen met gemeenteleden van de Gereformeerde Gorechtkerk en de Hervormde Dorpskerk in Haren, mee aan de landelijke actie Vakantietas van Kerk in Actie.
Al 3 jaar doet  de DIRAmee aan de actie en dat werd een groot succes! Dit jaar staan ze opnieuw klaar om zo’n honderd tasjes te vullen. Deze willen ze weer naar de Voedselbank brengen. Van waaruit de tasjes worden doorgegeven aan kinderen uit behoeftige gezinnen. Daarbij hebben zij ook dit jaar natuurlijk uw hulp nodig.
U kunt een tasje meenemen, als u een kerkdienst bijwoont (25 juni) . Inleveren kan tot en met 2 juli.
In de tasjes zit een uitleg en een lijstje met voor spulletjes die u erin zou kunnen stoppen (maar ook welke spullen persé niet). Wilt u meer weten? Kijk dan op https://www.gorechtkerk.nl/diaconie en https://www.dorpskerkharen.nl/nieuws_1 .
Wilt u meedoen om kinderen deze zomer te verrassen? Neem dan dus een (of als u dat wilt, meerdere) tasje(s) mee uit de kerk.
 
terug