PKN
Hervormde Gemeente Haren-Onnen
 
Hemelvaartpelgrimage 2019

Hemelvaartpelgrimage 2019
Ook dit jaar is er op Hemelvaartsdag weer de traditionele pelgrimage. Van de Bartholomeuskerk te Noordlaren lopen we via Glimmen naar de Dorpskerk te Haren. We verzamelen om 6:00 uur bij de oude Bartholomeuskerk te Noordlaren voor een kort ochtendgebed. Aansluitend lopen we onder begeleiding van Alco van Klinken via mooie wegen en paden naar Glimmen waar rond 08:00 uur het ontbijt voor ons klaar staat in het Trefpunt. Daarna wandelen we naar Haren, met om 10:00 uur in de Dorpskerk de afsluitende Hemelvaartsdienst.
Iedereen is welkom voor deze pelgrimage. De totale loopafstand van de Bartholomeuskerk naar de Dorpskerk bedraagt circa tien kilometer. U kunt ook een deel meelopen of alleen mee ontbijten. Aan het einde van de dienst te Haren is er vast wel iemand bereid om via Noordlaren te rijden zodat u daar de fiets of auto weer kunt ophalen. U kunt zich voor het ontbijt opgeven via de intekenlijst in de kerktoren of aanmelden bij Henk Wijnmaalen (telefoon: 5340478).
Graag tot Hemelvaartsdag!
terug
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.